Despre noi – Montolit Romania


  Despre noi

  Brevetti Montolit Spa este unul dintre liderii mondiali in productie, design si vanzari de echipamente manuale si electrice pentru taiat gresie, faianta si alte materiale asemanatoare.

  Categoriile principale produse sunt:

  • Masini manuale pentru taiat
  • Masini electrice pentru taiat
  • Ghilotine pentru pavele
  • Freze, carote, discuri

  Produsele companiei sunt acoperite in intregime sau partial de patente si drepturi intelectuale de proprietate, astfel protejandu-ne partenerii ce le comercializeaza.

   

  Scurta istorie

  Compania Brevetti Montolit a evoluat din Montoli Italia in perioada imediat urmatoare post-razboi (1946), intr-o incapere retrasa a unui atelier de la periferia orasului Varese. Datorita viziunii lui Vincenzo Montoli care pe atunci a fost ca un exemplu pentru servicii din industrie a castigat premiul de onoare „Inventore Benemerito”.

  Multumita angajamentului personalului tehnic si din productie implicat in proiectul original, de-a lungul anilor ce-au urmat Brevetti Montolit S.p.A. a oferit produse de calitate inalta cu functionalitati marite ce i-au permis sa atinga nivelul de perfectie a pozitiei in industrie.

  De la primele masini de baza pentru taierea materialelor de granit si marmura cu taiere manuala bazata pe un sistem de mecanisme si parghii inovatoare, compania a tinut pasul si a inovat constant echipamentele ajungand la cele din ziua de astazi.

  Datorita designu-ului ingenios, executare perfecta, robustete, calitate si durata mare de viata a produselor, compania Brevetti Montolit S.p.A. a castigat premiul international „Mercurio d’oro” premiu european, urmat de „Ercole d’oro” premiu mondial.

  Brevetti Montolit in cifre:

  110 angajati calificati

  500 produse in catalog

  40 de patente active

  peste 300 de patente inregistrate mondial

  120 de tari puncte de prezenta

  3400 de clienti / distribuitori

  Autentificare

  Parola uitata?